Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Thomas Puskailer prichádza s NOVINKOU, ku ktorej predstavil srdcervúci klip
Zdielať na
Hudba

Thomas Puskailer prichádza s NOVINKOU, ku ktorej predstavil srdcervúci klip

Archívna reportáž

Spevák a hudobník Thomas Puskailer prichádza s novou piesňou. „Mier Našim Hriechom“ je výzvou na ochranu životného prostredia, na ktorú sa má zmobilizovať každý z nás! Klip k novinke nakrúcal v krásnom prostredí Liptova, kde sa pohybujú aj medvede.

​​Ekologický guru Thomas, ktorý aktuálne križuje celé Slovensko so svojim Eco Energy Tour, sa kvôli klipu spojil s organizáciou Greenpeace a Svetovým fondom na ochranu prírody WWF. Obe mu ochotne pomohli a udelili súhlas na zábery prírody. Pozrite si srdcervúci Thomasov pohľad na záchranu našej planéty.

Hudbu aj text k skladbe “Mier Našim Hriechom“ napísal Thomas Puskailer sám. Anglický text následne pretextoval do slovenčiny legendárny Martin Sarvaš.

"Inšpiráciu som hľadal v živote a v momentálnom stave našej planéty. Robím hudbu a aj moju ekologickú osvetu a vidím, že to ľudí inšpiruje. Túto skladbu som mal napísanú už dlhšie, lebo intenzívne vnímam, čo sa deje s našou planétou. Skladba je o odpustení, vinu na súčasnom stave životného prostredia má celá spoločnosť. Nemôžeme sa jeden na druhého hnevať. Musíme si navzájom odpustiť. Malé činy vedú k veľkým. Zmena sa začína v každom z nás, začnime od seba," vyzýva Thomas.

Pozrite si KLIP:

Súvisiace články

Najčítanejšie