Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Frajerka nechápe moju prácu! Boki zverejnil SILNÚ skladbu, sekunduje mu Majk Spirit
Zdielať na

Frajerka nechápe moju prácu! Boki zverejnil SILNÚ skladbu, sekunduje mu Majk Spirit

Archívna reportáž

Slovenskí rapperi Boki a Majk Spirit zverejnili skladbu Nesľúbil.

Vypočujte si novú vecičku dvoch slovenských raperov:

"Rapujem fiktívny príbeh o vzťahu s frajerkou, ktorá nechápe moju prácu. Máloktorá žena alebo chlap dokáže totiž pochopiť prácu toho druhého a hlavne keď ide o prácu s ľuďmi. V skladbe poukazujem aj na to, že žiarlivosť môže pokaziť vzťah, alebo že sústrediť sa len na prácu a partnerku nechať bokom, nie je správna cesta. V takom prípade sa totiž môže vzťah skončiť veľmi zle," povedal Boki, vlastným menom Gábor Bokor.

Singel nahral s Majkom Spiritom, ktorý ho vzal pod ochranné krídla.

​Dvojica k novinke ponúkla aj videoklip. "Majk je pre mňa jeden z najlepších rapperov na česko-slovenskej scéne, ak nie rovno najlepší. Vyrastal som na jeho muzike a bol mi vždy veľkým vzorom. Som veľmi rád, že som dostal možnosť nahrať s ním spoločnú skladbu, ktorá nám, myslím, celkom vyšla," vyjadril sa 24-ročný Boki, ktorý sa dostal do širšieho povedomia verejnosti v šou Česko Slovensko má talent.

​"Boki vyhral moju súťaž Spirit Music Talent pred dvoma rokmi. Odvtedy ho sledujem a teším sa, že sa mu dobre darí. Spoločná skladba bola v podstate len otázkou času, keďže je na mojom labeli. Keď mi poslal na ukážku singel Nesľúbil, rovno som mu povedal, že to dám. Podľa mňa je to jedna z najlepších vecí, aké zatiaľ urobil," uviedol Majk Spirit.

Súvisiace články

Najčítanejšie