Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcel zabiť moju tehotnú ženu, tvrdí Nick Carter o bratovi
Zdielať na

Chcel zabiť moju tehotnú ženu, tvrdí Nick Carter o bratovi

Bratia Carterovci sú na nože. Starší Nick, ktorého poznáme z niekdajšej megaúspešnej popovej skupiny Backstreet Boys, sa s bratom Aaronom tak pohádal, že sa to skončilo zákazom priblíženia.

Súrodenecké vzťahy sú u Carterovcov v troskách. Aaronove správanie je vraj neznesiteľné, agresívne a nepredvídateľné. Preto sa pod dlhom zvažovaní súrodenci Nick a sestra Angel rozhodli, že požiadajú súd o zákaz priblíženia pre ich brata Aarona.

S rodinou skončil

Popový hudobník údajne zaútočil slovne na Nickovu tehotnú manželku a vyhrážal sa jej smrťou. Dokonca v konflikte boli aj náznaky, že to aj urobí. Strach súrodencov preto dotlačil do extrému a museli sa od brata dištancovať.

Aaron na Twitter na margo obvinení napísal, že je to celé hlúposť. Vraj sa nikomu nikdy nevyhrážal a správanie jeho rodiny, vrátane následných krokov, ho poriadne zaskočilo.

Po tom, ako jeho brat Nick na Twitter napísal, že Aaron má zákaz priblíženia, odpovedal rovnakým spôsobom aj on - vraj s rodinou skončil. Jediné po čom túži je to, aby ho všetci nechali tak.

Mladší brat slávneho člena Backstreet Boys mal problémy už aj v minulosti. Skončil dokonca v septembri 2017 na klinike pre drastický úbytok váhy. Jednoducho prestal jesť.

​Spevák sa svetu predstavil v deviatich rokoch a jeho sladká tvárička a nežný hlas mu vydláždili cestu k úspechu. Vydal celkovo štyri albumy a vlani ohlásil comeback.

Pozrite si priložené VIDEO:

Začiatkom tohto mesiaca sa ale vyjadril k svojmu psychickému stavu v televízii. Trpí podľa vlastných slov poruchou osobnosti, schizofréniou, stavmi akútnej úzkosti a mániodepresiou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie