Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dcéra Karla Gotta má nastúpiť na odvykačku. Otec sa o ňu bojí a chce TOTO!
Zdielať na

Dcéra Karla Gotta má nastúpiť na odvykačku. Otec sa o ňu bojí a chce TOTO!

Archívna reportáž

Pred pár dňami vyšlo najavo, že najstaršia dcéra Karla Gotta, 46-ročná Dominika, je závislá. Nielen na alkohole, ale aj na liekoch. Rozhodla sa s démonom bojovať.

Teraz sa dcéra maestra rozhoduje, kde liečenie podstúpi, píše portál blesk.cz. Nejde o pár dňovú záležitosť, zrejme preto si nie je istá ani jednou možnosťou. Otec má jednoznačný názor.

Karel by bol rád, aby liečenie podstúpila v Česku. Obáva sa najmä úspešnosť liečby vo Fínsku. Predsa len, v Česku je pojem a môže mať liečbu viac pod dohľadom, ako v severskej krajine. Najväčším problémom je ale Dominikin manžel.

So zdravotnými problémami bojuje dlhšiu dobu aj samotný Karel Gott:

​"Karel sa bojí, aby to tam zvládla. Má psychicky chorého manžela, trpí maniodepresiou, takže pre ňu nie je stopercentnou podporou," povedal Blesku zdroj zo spevákovho okolia. Navyše, vo Fínsku začne už dlhá zima, keď je svetlo len pár hodín denne, aj to môžeme hovoriť skôr o šere. To tiež nemá na psychiku dobrý vplyv.

Karel Gott vidí veľkú šancu na prelome septembra a októbra, keď ide Dominikin manžel Timo Tolkki na vyše mesačné turné po Južnej Amerike. Celý ten čas by mohla byť Dominika na liečení v Česku. "Nevylučujem, že priletím. Ale všetkých veľmi prosím o rešpektovanie môjho súkromia," vyjadrila sa dcéra Karla Gotta.

Súvisiace články

Najčítanejšie