Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávny spevák si odhryzol časť jazyka
Zdielať na

Slávny spevák si odhryzol časť jazyka

Archívna reportáž

Anglický spevák Harry Styles si pod vplyvom halucinogénnych húb odhryzol špičku jazyka. Dvadsaťpäťročný interpret pre magazín Rolling Stone prezradil, že incident sa stal počas nahrávania pripravovaného druhého sólového albumu v legendárnych Shangri-La studios v Malibu.

"Pojedli sme veľa halucinogénnych húb, ľahli sme si do trávy, svietilo slnko a počúvali sme album Ram od Paula McCartneyho. Z reproduktorov sme si urobili takú ohrádku a tam som si odhryzol špičku jazyka. Skúšal som spievať, pričom z úst mi tieklo veľa krvi," uviedol spevák.

​Harry Edward Styles sa stal známym vďaka formácii One Direction, ktorá sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke.

Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made In The A.M. (2015). Získali množstvo ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

Styles vydal v roku 2017 debutovú, eponymnú sólovku, s ktorou dobyl UK Chart aj americký albumový rebríček Billboard 200. Pochádza z nej napríklad hit Sign of the Times.

Pozrite si jeden z jeho najväčších HITOV:

Súvisiace články

Najčítanejšie