Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Smutná pieseň na rozlúčku s manželom: Zobudila som sa a všetko sa zmenilo na prach!
Zdielať na

Smutná pieseň na rozlúčku s manželom: Zobudila som sa a všetko sa zmenilo na prach!

Archívna reportáž

Jediný deň stačil na to, aby si novú pieseň vypočuli milióny fanúšikov. Podľa textu je úplne jasné, komu ju speváčka adresovala.

Americká speváčka Miley Cyrus zverejnila prvý singel po rozchode so svojím manželom Liamom Hemsworthom. Video ku Slide Away sprístupnila na službách YouTube a Instagram.

V texte je viacero odkazov na koniec ich vzťahu. "Jedného dňa som sa zobudila a všetko sa zmenilo na prach," spieva napríklad v jednej časti piesne. Špekuluje sa, že za rozchodom nebude ale len to, že láska k manželovi pominula, no aj nová známosť. Tentokrát má ísť o vzťah so ženou, hviezdičkou reality šou, Kaitlynn Carter.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

Príspevok, ktorý zdieľa Kaitlynn Carter (@kaitlynn),

"Pohni sa ďalej, už nemáme 17, nie som tá, ktorou som bývala. Povedal si, že všetko sa mení, máš pravdu, už sme dospelí," pokračuje Miley v dialógu s Liamom. Fanúšikovia v komentároch sa zhodujú, že ich vzťah popísala v "trilógii" piesní - Wrecking Ball, kde nariekala za Liamom po rozchode a chcela ho späť, cez radostné časy zaľúbenosti v piesni Malibu, až po aktuálny song Slide Away.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Slide Away - link in bio.

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus),

Pár sa spoznal v roku 2009 a svadba sa konala v decembri 2018. Minulú sobotu manželia potvrdili, že sa rozišli. Odvtedy sa šíria aj ďalšie nepekné zvesti, ako napríklad klebety o závislosti Liama na alkohole a drogách.

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011). Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010) či LOL (2012) a prepožičala tiež hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ šesť štúdioviek - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010), Bangerz (2013), vďaka ktorej získala nomináciu na cenu Grammy, Miley Cyrus And Her Dead Petz (2015) a Younger Now (2017).

Súvisiace články

Najčítanejšie