Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dva týždne po svadbe a už sa Rytmus bozkáva s inou?!
Zdielať na

Dva týždne po svadbe a už sa Rytmus bozkáva s inou?!

Archívna reportáž

Najdôležitejšie "áno" povedal Rytmus svojej vyvolenej Jasmine 18. mája na zámku v Pezinku. Odvtedy stihli už aj svadobnú cestu do najromantickejšieho mesta sveta, do Paríža. Niet pochýb, že láska medzi týmito dvomi sa dá krájať.

Rytmus a Jasmina sú zamilovaní až po uši. No aj tak je okrem pani Vrbovskej ešte jedna bytosť, ktorá môže dať Patrikovi "pusu" na ústa.

Je krásna, dlhonohá, štíhla, má skvelý účes a krásnu farbu. A predsa nemá Jasmina žiadny dôvod, aby žiarlila.

Rytmus si na sebe dáva záležať:

​Reč je totiž o treťom členovi domácnosti Vrbovských, krásnej pudlici Daphne. Sučka kráľovského pudla pribudla do rodiny začiatkom januára a zdá sa, že má v srdci svojich majiteľov pevné miesto.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Nielenže s nimi býva pod jednou strechou, ale môže si dovoliť ich aj "bozkávať", teda oblízať priamo na tvár. O túto lásku k nezaplateniu sa Rytmus aktuálne podelil fotkou na Instagrame.

Hoci sa trúsili reči, že s príchodom bábätka bude musieť psík z domu, novomanželia nikdy nič také nepovedali a podľa ich vrúcneho vzťahu ku krásnej Daphne sa dá predpokladať, že vyhadzov jej určite nehrozí. Napokon, vychovaný psík nie je pre bábo hrozbou a hovorí sa, že zviera v dome napomáha k budovaniu prirodzenej imunity dieťaťa.

Rytmusa zamestnáva okrem romantiky aj príprava veľkolepého koncertu, lístky sú už v predaji!

Súvisiace články

Najčítanejšie