Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľké priznanie o vzťahoch! Dara sa otvorila ako ešte asi nikdy
Zdielať na

Veľké priznanie o vzťahoch! Dara sa otvorila ako ešte asi nikdy

Archívna reportáž

Už vyše roka uplynulo od rozchodu Dary Rolins a Rytmusa. Ten si medzitým stihol nielen nájsť priateľku, ale sa aj zasnúbiť a splodiť potomka. Nič podobné sa v živote Dary neudialo, je stále bez partnera.

Nie je zrejme nič príjemné, keď všetci neustále striehnu, či konečne Daru nachytajú s nejakým mužom. Zdá sa, že speváčka si z toho ale ťažkú hlavu nerobí a svoj single život obhajuje.

Darin status vznikol zrejme počas obeda, na ktorý bola sama. Rozhodla sa, že povzbudí ostatných s podobným osudom. "Žena, ktorá vie, čo prináša na stôl, sa nebojí jesť sama," takýto citát použila ako obrázok k statusu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?dobrú chuť VŠETKÝM ktorí práve sedia pri stole sami, alebo s niekym:). Kopec ľudí vníma single ženu ako niečo poľutovania hodného?.Verte mi, potreba o tom občas napísať nevychádza z môjho pocitu presvedčovať týchto ľudí o opaku. Ale súcítim so ženami, ktoré to rozčuľuje:). Som na ich strane?. Nech poviete na obranu čokoľvek, vždy sa to dá obrátiť proti vám, záleží na uhle pohľadu a veľkorysej schopnosti pripustenia inej, než tej zabehnutej,zastaralej teórii o šťastí, ktorým ženu naplní LEN muž po jej boku a tradičný, systémovo zabehnutý vzťah. MY, ženy, ktoré sme oficiálne “single” netvrdíme, že nás muži nečinia šťastnými:). Potrebujeme ich. A oni nás:). Rovnako ako milión iných vecí-ku šťastiu. Ale len s niektorými chceme to naše šťastie zdielať každý deň, na tej tradičnej, dennej báze:). Odchodom a príchodom muža šťastie nikam neodchádza. Nesťahuje sa na inú adresu alebo tak niečo:). Nie je podmienené “ním” alebo “ňou”. Nositeľom sme vždy len MY:). A ak je to inak, problém je inde. Určite nie vo vašom partnerovi, resp. v tom, či ho práve máte alebo nie....☝?Tým som si istá, v tom mi môžete veriť:)❤️ #mojeKuceraveMyslienky #jednomudronadnes #dve?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

"Kopec ľudí vníma single ženu ako niečo poľutovaniahodného.Verte mi, potreba o tom občas napísať nevychádza z môjho pocitu presviedčať týchto ľudí o opaku. Ale súcitim so ženami, ktoré to rozčuľuje," napísala Dara o tom, prečo vôbec svoj stav komentuje.

Speváčka priznáva, že muži ju robia šťastnou a potrebuje ich. A to platí pre všetky ženy. A následne použila ako príklad rozchod:  "Odchodom a príchodom muža šťastie nikam neodchádza. Nesťahuje sa na inú adresu alebo tak niečo".

Dara sa zjavne snaží všetkým vysvetliť, že ona je aj po rozchode v pohode. Tomu sa pre jej pestrom živote dá veriť, no rovnako pravdepodobné je, že ak by sa konečne vyskytol muž, ktorý by bol ten "pravý", šťastie by mohlo byť dokonalé.

Súvisiace články

Najčítanejšie