Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ste odporní, zúri Pink kvôli fotke nahého syna
Zdielať na

Ste odporní, zúri Pink kvôli fotke nahého syna

Americká speváčka Pink sa na sociálnej sieti pustila do ľudí, ktorí kritizovali fotku jej nahého syna. Niektorým vadila nahoda dvojročného Jamesona, iní rozoberali jeho prirodzenie. Umelkyňu to vytočilo do nepríčenosti.

Speváčka zdieľala na sociálnej sieti fotku detí, syna a dcéry, ako sú spolu pri mori a kŕmia pelikána. 

Keď začali ľudia rozoberať, či má jej syn obriezku, fotku vymazala a zverejnila novú, na ktorej má chlapec začiernené prirodzenie. 

https://www.instagram.com/p/BvrhONxhEni/

"Mnohí z vás nie sú v poriadku. Rozoberáte penis môjho dieťaťa? Obriezku? To myslíte vážne? Ako každá normálna matka na pláži som si nevšimla, že si stiahol plavky," napísala.

Svojská výchova

Ďalej uviedla, že sú všetci odporní. "Vypnem možnosť čokoľvek komentovať. Neveriacky krútim hlavou nad stavom sociálnych sietí," uviedla.

Ironicky dodala, že na fotke je pelikán, ktorého chytili a zneužívali celé hodiny a že mu pred hlavou mávali detským penisom. 

Pozrite si priložené VIDEO:

"Deti by mali vedieť, že sa na vás môžu spoľahnúť, a že tu budete pre nich. Moji rodičia tomu neverili, ale ja som to zvládla. Vždy hovorím dcére, že ju naučím pravidlá, aby vedela, ako a kedy ich môže porušovať," povedala v jednom z rozhovorov.

Súvisiace články

Najčítanejšie