Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nevlastná dcéra Dana Nekonečného spravila dojímavé gesto. Do saka mu vloží TOTO!
Zdielať na

Nevlastná dcéra Dana Nekonečného spravila dojímavé gesto. Do saka mu vloží TOTO!

Archívna reportáž

Zosnulý Dan Nekonečný nemal vlastné deti. Dlhé roky ale žil s partnerkou Zuzanou Kardovou a jej dcérou z predchádzajúceho vzťahu, Terezou.

Hoci spolu Zuzana a Dan už päť rokov nežili, stále si zachovávali dobrý vzťah. Iste na tom mala podiel aj 29-ročná Tereza, Danova nevlastná dcéra, ktorú miloval ako vlastnú.

Zuzana a Tereza sú uvedené aj na parte zosnulého speváka. To ale nie je všetko. Zuzana, ktorá s Danom prežila 19 rokov, je spoluorganizátorkou pohrebu. Jedna vec ale súčasťou programu nie je. Bude to len medzi Terezou a jej nevlastným ockom.

​Daniel Terez v podstate vychoval, píše portál blesk.cz. Dokonca chodil aj na rodičovské združenia. Keď s ho Zuzana pýtala, či by nechcel mať dieťa, odmietol. "Dan mi povedal, že to nie je potrebné, lebo už máme Terezku. Bol fakt ako jej otec," hovorí Zuzana.

​Tereza, ktorá dokonca v kapele Šum svistu aj tancovala, tiež brala Dana ako vlastného otca a tak mu na poslednú cestu pripravila ešte jeden dar. Do saka mu vloží list. Obsah ostáva neznámy, priznala len, že ho v liste oslovuje "tati". Obe ženy sú zo smrti len 52-ročného umelca zronené. Žiaľ umocňuje aj príprava fotografií na projekciu, kde si pripomínajú desiatky krásnych spoločných chvíľ.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie