Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dare praskli nervy. Existujú limity, už STAČÍ!
Zdielať na
Hudba

Dare praskli nervy. Existujú limity, už STAČÍ!

Archívna reportáž

Od seba sú už od jari. Stále ich ale mnohí spájajú a nevynechajú príležitosť, aby Dare Rolins pripomenuli jej rozchod s Rytmusom. Speváčka má už ale útokov plné zuby. Na sociálnej sieti jej praskli nervy.

"Nenapadlo vám, že jeden z dôvodov rozchodu bol práve fakt, že som s Rytmusom nechcela dieťa?" zareagovala rozčúlená Dara na Instagrame. Za všetkým je samozrejme tehotenstvo raperovej snúbenice.

​Následne zverejnila motivačný citát s textom, čo je tvoje, si ťa nájde. V príspevku spomenula aj šťastie, rodinu, lásku, slzy či osud. 

Bude spomínať, kedy ONA bude chcieť

Fanúšikovia nezapochybovali, že reagovala práve na svojho expartnera. "Nie som fanúšik Rytmusa a Jasminy, ale nerozumiem, že ak Dara nechcela mať dieťa s Rytmusom, a zistila, aký vlastne je a že jej za to nestojí, prečo potom spomínala na 8. október?" čuduje sa fanúšik. 

​Rolins nenechala komentár bez reakcie. "Ak niekoho prestaneš milovať, súvisí to s tým, že s ním nechceš dieťa. A tak si poviete, že idete vlastnou cestou. Pri rozchode nemusí ísť stále o sklamanie, podrazy, výčitky či hystériu. Rozišli sme sa v mieri. A budem spomínať vtedy, kedy ja budem chcieť," obhajovala sa speváčka.

Pustila sa do fanúšikov s tým, že ich do toho nič nie je, že im nerozumejú, netýkajú sa ich a nevidia do nich. "Existuje limit, rešpekt, slušnosť. Už stačí," odkázala.

V marci akoby na chvíľu zastal čas. Po oznámení rozchodu Rytmusa a Dary sa spustila neuveriteľná lavína, ktorá trvá dodnes. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie