Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Miko Hladký si na Vianoce doprial nový album
Zdielať na
Hudba

Miko Hladký si na Vianoce doprial nový album

Archívna reportáž

Slovenský spevák a líder skupiny Gladiator Miko Hladký bude Vianoce oslavovať s najbližšími celkom tradične a v dobrej nálade.

"Budeme s dcérkou, s Karin a mojou maminkou u mňa. Navečeriame sa spolu a po večeri prídu moji dvaja bratia s rodinami k nám, takže budeme taká veľká vianočná tlupa, rozdáme si darčeky a budeme spolu," uviedol Miko Hladký.

​Vianoce sú známemu umelcovi veľmi blízke. "Je to krásne obdobie, čas, keď ľudia konečne vypnú, hodia sa do pohody a kľudu a venujú sa svojim rodinám," poznamenal Hladký, ktorý si popri vianočnej atmosfére zakaždým poriadne užije aj ozdobovanie stromčeka.

"Vždy ho ozdobujeme spolu, tento rituál mám veľmi rád, odvtedy pre mňa začínajú Vianoce. A milujem aj tú vôňu ihličia, ktorá sa nesie celým bytom, máme totiž vždy živý stromček," prezradil spevák, ktorý bude mať tento rok na Štedrý deň ešte o radosť navyše.

Presne v ten deň totiž Gladiator vydáva štrnásty album Deň, čo mal dávno prísť. "Je to naozaj výstižný názov, lebo sa na ňom nachádzajú veci, ktoré som chcel zaradiť už na niektoré z dávnejších albumov, no nestihli sme ich dokončiť. Teraz prišiel ten čas," podotkol Hladký.

Nalaďte sa s Gladiatorom na Vianoce:

Vydať ho na Vianoce bol podľa jeho slov zámer. "Je to taký zvláštny dátum, googlili sme a nenašiel som ešte nikoho, kto by na Vianoce niečo vydal, tak mi to prišlo ako taký dobrý nápad," vysvetlil rodák z Nitry. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie