Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Justin Bieber stále vyvoláva Selene Gomez
Zdielať na
Hudba

Justin Bieber stále vyvoláva Selene Gomez

Modelka Hailey Bieber, ktorá je od septembra manželkou Justina Biebera, je s veľkou pravdepodobnosťou tehotná. Paparazzi ju poslednú dobu nachytali na návštevách prominentného pôrodníka v Beverly Hills. Jej manžel si ale stále nedá pokoj s bývalou partnerkou, speváčkou Selenou Gomez. Stále jej podľa zahraničných médií vyvoláva.

Paparazzi vyfotili Justina Biebera, ako telefonuje na odľahlom meste. Na druhej strane mobilu mala byť práve jeho bývalka Selena Gomez. 

​Práve so Selenou mu mnohí predpovedali budúcnosť, avšak Bieber sa v septembri rozhodol vliezdkť do chomúta s modelkou Hailey Baldwin, dnes už Bieber. 

Selena sa po správe o jeho svadbe zrútila. Nepomohol jej ani zlý zdravotný stav.

​Gomez roky trpí vážnou chorobu zvanou lupus. A nezrútila sa len ona, ale aj samotný Bieber, ktorý manželke neraz hystericky plakal v aute.

​Darmo, stará láska nehrdzavie, a tak radšej Bieber ide ďaleko od domu, aby nebol na očiach pravdepodobne tehotnej Hailey

Nielenže je žena v požehnanom stave nesmierne citlivá, ale aj poriadne žiarlivá. Najmä ak sa jedná o manžela, ktorého pozná celý svet. ​Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie