Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Gotta ničí jeho bývalá milenka
Zdielať na

Gotta ničí jeho bývalá milenka

Archívna reportáž

Tento rok oslávil slávny český pár desaťročnicu manželstva. Karel Gott bude navždy ľutovať jednu vec. Že sa neoženil skôr a hlavne, že otáľal so založením rodiny. Navyše ho ničia kroky jeho bývalej milenky.

"Občas premýšľam, či sme s deťmi nemali začať o niečo skôr. Keby to ešte vydržali, aby ma dcéry videli pred plnou halou a v plnej sile," želá si zo všetkého najviac Gott.

Rád by deti odprevadil aj k oltáru. Budúci rok oslávi osemdesiatku a po sérii ťažkých chorôb je viac realista ako optimista. 

Speváka však trápia aj iné veci. 

​Pomsta?!

Až doposiaľ sa nevyjadroval k exmilenke Alici Kovácsovej. Tá predala jeho obraz v dražbe za 1,2 milióna českých korún. Kedysi jej ho pritom spevák osobne venoval. 

To, ako s dielom naložila, spôsobilo obrovské haló.

"Doteraz som mlčal, ale už viac nechcem. K posadnutému psychopatickému a pomstychtivému konaniu pani Kovácsovej hovorím len jedno - pomaly ale isto ma zabíja," povedal Blesku zronený spevák. 

Kovácsová pritom z vydraženej čiastky venovala 240 tisíc korún internej klinike v Prahe. Práve tam speváka pred troma rokmi úspešne vyliečili z rakoviny. 

Gott je aj napriek početným zdravotným problémom v stále dobrej forme. Pozrite si zábery z vlaňajšieho koncertu v Bratislave: 

Súvisiace články

Najčítanejšie