Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lady Gaga ma kopíruje, zlostí sa Madonna
Zdielať na

Lady Gaga ma kopíruje, zlostí sa Madonna

Archívna reportáž

Úspech sa neodpúšťa. A vo svete šoubiznisu už vôbec nie. Madonna sa najnovšie pustila do svojej mladšej kolegyne Lady Gaga, ktorá hviezdi vo filme A Star Is Born po boku Bradleyho Coopera.

Kráľovná popu nevie zniesť to, že kým ona začínala od nuly, kontroverzná Lady Gaga mala ako dcéra majiteľa prestížnej newyorskej reštaurácie prijateľnejšiu štartovaciu čiaru. Dokonca obvinila hviezdu filmu Bradleyho Coopera z plagiátorstva. 

​Tvrdí, že Gaga v rozhovoroch používa ako komplimenty pre Coopera vety, ktoré Madonna povedala už v osemdesiatych rokoch.

"Ak bude v miestnosti sto ľudí a 99 povie, že sa im to páčilo, budem si pamätať len toho jedného, ​​ktorému sa to nepáčilo," vyhlasovala Madonna v časoch svojej najväčšej slávy.

​Túto svoju repliku pritom zverejnila na Instagrame s odkazom na to, že podobnú formuláciu teraz použila Lady Gaga. 

https://twitter.com/JarettSays/status/1069269216899919872

Pozrite si TRAILER filmu, ktorý pravdepodobne získa Oscara:

"V miestnosti môže byť sto ľudí a 99 vám nebude veriť. Ale potrebujete len jedného, ​​ktorý vám verí, a to bol on," povedala Gaga o Bradleym Cooperovi. 

Vojna medzi oboma speváčkami začala pred desiatimi rokmi, kedy sa mladšia z oboch speváčok prvýkrát výrazne presadila v hitparádach. 

O tri roky neskôr prišla s hitom Born This Way a popová kráľovná ihneď poukázala na to, že prekopala jej pieseň Express Yourself z osemdesiatych rokov.

"S Madonnou sa veľmi líšime. Ja hrám na množstvo nástrojov. Skladám si vlastnú hudbu. Trávim hodiny denne v štúdiu. Som producentka. Som autorka textov. To, čo robím ja, je iné, " pustila sa do slávnej kolegyne Gaga pred dvoma rokmi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie