Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Desmod vyráža na turné, predstaví najväčšie hity
Zdielať na
Hudba

Desmod vyráža na turné, predstaví najväčšie hity

Archívna reportáž

Skupina Desmod vyrazí v nedeľu 18. novembra na turné Teatro Set 2018, v rámci ktorého sa do konca roka predstaví v dvanástich mestách po celom Slovensku a v januári zavíta ešte do Trenčína.

Na koncertoch okorenených humorom predvedú v akustických úpravách hity Vyrobená pre mňa, Za tebou, Lavíny či Som na tebe závislý, ale aj skladby Chýbanie, Anjel, Nevrav mi aký som alebo Vŕba z aktuálneho albumu Molekuly zvuku (2017).

"Ide o špeciálne vystúpenia, kde sú naše piesne upravované podľa toho, v akom duchu sa koncert nesie. Vystúpenia sú podčiarknuté humornými vstupmi moderátora Miša Malichera a jeho šťavnatými poznámkami a narážkami na návštevníkov. Jeho humor nie je jemne drsný, je na hrane. Budete ho nenávidieť a zároveň milovať. Veľmi veľa budeme improvizovať, takže priamo na mieste vzniknú nové skeče, prekvapenia a brepty. S kapelou robíme fóriky, vyťahujeme ľudí na pódium a oni s nami hrajú scénky, je to veľmi vtipné," priblížil frontman kapely Mário Kuly Kollár, podľa ktorého budú mať koncerty i vianočný nádych.

"Piesne sme upravili do podoby, ako ich fanúšikovia nepoznajú, koncerty budú mať krásnu vianočnú atmosféru. Tentokrát si nacvičíme aj nejakú vianočnú pesničku a keď bude dobrá nálada, tak si fanúšikovia budú môcť so mnou na pódiu aj zaspievať," prezradil Kuly.

​Desmod už Teatro Set organizuje po štvrtý raz. Tento rok pritom zavítajú i do miest, ktoré s týmto typom turné zatiaľ nikdy nenavštívili.

"Chceme si otestovať, či ideme správnym smerom a či sa naša tvorba ľuďom páči. Preto sa chceme predstaviť aj v inej ako rockovej podobe a aj preto tento rok hráme Teatro Set aj v mestách Veľký Krtíš, Čadca či Rožňava," uzavrel Kuly.

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie