Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spajsky pre veľký záujem pridávajú koncerty
Zdielať na
Hudba

Spajsky pre veľký záujem pridávajú koncerty

Archívna reportáž

Britská skupina Spice Girls pridala päť koncertov do svojho turné naplánovaného na budúci rok. Stalo sa tak po tom, čo sa fanúšikovia sťažovali, že nevedia získať lístky pre dlhé čakacie lehoty v elektronických radoch.

Skupina pridala dodatočné vystúpenia v mestách Londýn, Coventry a Manchester. Turné odštartuje 31. mája v Manchestri.

​Spice Girls tento týždeň ohlásili návrat na koncertné pódiá. Formácia v zložení Melanie "Sporty Spice" Chisholm, Emma "Baby Spice" Bunton, Melanie "Scary Spice" Brown a Geri "Ginger Spice" Horner to oznámila prostredníctvom videa, ktoré zverejnili na Twitteri. Victoria "Posh Spice" Beckham sa na koncertoch nezúčastní.

​Kvarteto vystúpi v mestách Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol a Londýn, kde sa predstaví na štadióne Wembley. Ako support na turné vystúpi speváčka Jess Glynne.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

Spajsky odpálili kariéru hitom Wannabe:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie