Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ste klamári, pokrytci a na ste smiech!
Zdielať na
Hudba

Ste klamári, pokrytci a na ste smiech!

Archívna reportáž

Keď sa český spevák Tomáš Klus priznal na sociálnej sieti k nevere, zrejme ani len netušil, čo statusom spôsobí. Široká verejnosť sa tak dozvedela, že jej idol hlásajúci pravdu a lásku, je v podstate klamár a neverník. Na mušku si fanúšikovia zobrali aj jeho manželku Tamaru, ktorá sa s neverou zmierila.

Vodu káže, víno pije. Aspoň tak by sa dalo nazvať počíňanie speváka Tomáša Klusa, otca troch detí a manžela, ktorý sa verejne priznal k nevere. 

​Jeho siahodlné priznanie síce nazbieralo viac ako desaťtisíc lajkov, niektoré komentáre pod statusom museli speváka šokovať. 

Ako správna svätica svojmu nevernému manželovi Tamara Klusová odpustila a to aj za cenu rozbitia vlastného ega. 

​"Čo to znamená? Prestať sa milovať, vážiť si samu seba? Zrejme to znamená, že vám nesmie vadiť, že vás partner podvádza. A za to vás ľudia obdivujú a ste ich inšpiráciou? To nechápem vôbec," píšu v komentároch ľudia.

"Milión slov, človek aby po vás čítal tie slohové práce a snažil sa pochopiť, čo ste tým vlastne mysleli. Obaja ste klamári. Hrali ste sa na super rodinu, samá láska a dokonalosť. Mažem si vás, sklamali ste ma. Verila som, že existuje pravá a večná láska," rozčuľujú sa najmä ženy.

Pozrite si spoločný videoklip manželov:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie