Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Celeste skritizovali za celulitídu. Jej odkaz si zaslúži obdiv
Zdielať na

Celeste skritizovali za celulitídu. Jej odkaz si zaslúži obdiv

Archívna reportáž

Celeste Buckingham má celulitídu, ktorú možno nechtiac predviedla na módnej akcii. Fotky sa chytil jeden slovenský denník a úspešnú speváčku poriadne strápnil. Tá sa ale nedala a zareagovala na sociálnej sieti. Jej odkaz povzbudil mnohé ženy.

Populárna speváčka, ktorá sa zviditeľnila vďaka talentovej šou Superstar, je pod drobnohľadom médií. Na to si už zvykla, avšak na čo si nezvykne zrejme nikdy, sú neodpostatnené články o jej postave. 

​Keď sa nedávno objavila na módnej prehliadke v Bratislave, fotografi zachytili jej odhalené stehná v minišatách

Nechýbali štipľavé komentáre typu odhalenie nedokonalosti a podobne. 

"Keď už sú vidieť moje takzvané “nedostatky” tak aspoň k fotkám niečo poviem aj ja. Keď som mala 17, bojovala som s anorexiou. Keď som túto psychickú chorobu konečne prekonala, tak som sa presťahovala do Ameriky a pribrala nemálo kíl. Keď som sa rozchadzala s mojím bývalým priateľom Matejom, tak som sa dlhšie trápila po rozchode a opäť som schudla. Počas natáčania filmu Bajkeři som kvôli hereckéj role schudla 16 kíl. Tento rok som opať pribrala vďaka plnému pracovnému rozvrhu. A nič by som nezmenila. Celý môj životný pribeh je zapísaný na mojom tele," uviedla na Instagrame.

"Vačšina žien má strie alebo celulitídu, ale nie sú to podľa mňa nedostatky. Je to súčasťou môjho ozajstného ‘ja’. Ak mám byť veľmi úprimná, už nie som ženou, ktorá túži po fyzickej dokonalosti, ale túžim po tom, aby som bola dobrým človekom, a aby sme si zmenili vnímanie žien. Dokonalá žena pre mňa je každá žena, ktorá sa snaží byť lepšia každý deň," pokračovala.

"Ja nechcem byť dokonalá. Chcem byť autentická. Chcem byť sama sebou a získať rešpekt a obdiv nie za to, že mám perfektnú postavu. Ale za svoju osobnosť. A to sa vo fitku alebo u lekárky na procedurách nedá kúpiť," dodala.

https://www.instagram.com/p/BoR1H89ltUT/?utm_source=ig_embed

Pozrite si archívnu reportáž so Celeste:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie