Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Skvelý nápad! Smatanová odštartovala Echo tour nezvyčajnou súťažou
Zdielať na

Skvelý nápad! Smatanová odštartovala Echo tour nezvyčajnou súťažou

Archívna reportáž

Speváčka Zuzana Smatanová odštartovala svoje Echo tour špeciálnou súťažou pre svojich fanúšikov a fanúšičky.

Známa umelkyňa ukryla v stredu podvečer neďaleko novej budovy Slovenského národného divadla v Bratislave tubu s dvomi lístkami, ktoré si napokon odniesol jeden z jej fanúšikov.

​V nasledujúcich dňoch takto schová tuby s lístkami v ďalších mestách, v ktorých bude od polovice novembra koncertovať.

"V rámci Echo tour zavítam ešte pred začiatkom jednotlivých koncertov do všetkých miest, v ktorých budem vystupovať a v každom z nich ukryjem jednu tubu. Bude to na takom mieste, ktoré ľudia v tých konkrétnych mestách poznajú. Deň predtým, ako do daného mesta zavítam, dám na svojom Facebooku fanúšikom nejaké nápovedy, kam majú ísť. Na druhý deň tam tú tubu ukryjem a kto si ju nájde, má dva lístky na koncert, ktorý bude v tom meste," priblížila speváčka originálnu súťaž, z ktorej bude na sociálnych sieťach vysielať i live stream.

​Blížiace sa turné bude podľa jej slov celkom iné, ako jej doterajšie koncertné šnúry.

"Bude to iné, väčšie, takto nejako som si vždy predstavovala, že by mohlo moje turné raz vyzerať. Veľmi sa na to teším," poznamenala Smatanová, ktorá už celú svoju energiu vkladá do príprav jednotlivých koncertov.

Pozrite si archívnu reportáž:

"Je to určite nápor, človek sa musí veľmi dobre pripraviť, fyzicky aj psychicky, pretože to nebudú len také obyčajné koncerty. Treba mať všetko do detailu premyslené, setlist, scénu, projekcie, svetlá, všetko chceme do detailov vyšperkovať," uviedla.

Na koncertoch predstaví predovšetkým pesničky z nového dvojalbumu Echo (2018), no chýbať nebudú ani jej najväčšie hity.

"Nový album je charakteristický svojim špecifickým zvukom, staré skladby však zahrám v ich pôvodnej podobe. Fanúšikovia sa rozhodne môžu tešiť aj na nejakú akustickú verziu. Myslím, že to bude pekné. Aj návrat do minulosti, aj súčasnosť. Koncerty budú mať síce rovnakú dramaturgiu, no každý bude trošku iný a špeciálny, ovplyvnia ho aj hostia, ktorí so mnou vystúpia. Uvidíme, ako to dopadne. Ja si to rozhodne vychutnám," dodala speváčka, ktorej v stredu za dvojalbum Echo slávnostne odovzdali i platinovú platňu.

Súvisiace články

Najčítanejšie