Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rytmusovi praskli nervy a pustil sa do Čechov
Zdielať na

Rytmusovi praskli nervy a pustil sa do Čechov

Zdroj: Instagram

Rytmusa si naposledy nepekne podali české štylistky. Nazvali ho cirkusantom bez vkusu. Čo však rapera najviac vytáča, sú fanúšikovia. Na kritiku ohľadom jeho lásky voči Jasmine odpovedal ráznym spôsobom a podal si celý český národ.

"Ten pocit, keď už nemusíš nič a našiel si svoj najvyšší bod na oblohe," napísal nedávno Rytmus na Instagrame. Pridal provokatívne hashtagy ako naplnený Rytmus či zamilovaný Páťa.

Pravdepodobne ale nečakal, že ľudí už jeho sladké reči o láske a zamilovanosti štvú. Tentokrát mu to dali jasne najavo. 

"Ten pocit, keď podvedome vieš, že keby si nemal prachy a pracoval na čerpacej stanici, tak ťa táto ani nepozdraví," napísal jeden z fanúšikov narážajúc na Jasminu. 

"Ten pocit, keď si pre Daru zložil song a vyznával si sa. O tejto slečne si vlastne tiež zložil jednu pesničku, uhádneš ktorú?" rýpol si ďalší a bezpochyby myslel singel Zlakotopka.​

"Ten pocit, že prachy mám a ona ich má tiež. Ten pocit, že si sa zasekol v minulosti a neprijímaš nič nové. Ten pocit, keď sa rozídeš a do konca života zostaneš sám. Neexistuje, aby si začal novú etapu," ​rozhonil sa Patrik.

Dodal, že mu je ľúto niektorých Čechov. "No nebyť Čechov a Masaryka, tak do dnešného dňa na Slovensku pasiete ovce a kozy. Neber si nás do huby," vrátil mu to obratom ďalší z komentujúcich.

Rytmusovi sa tento rok darí nielen na poli lásky, ale aj na poli hudby. Pozrite si archívnu reportáž z jeho koncertu so Symfonickým orchestrom:

Súvisiace články

Najčítanejšie