Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Raperovi hrozí basa, zverejnil sexuálne VIDEO s neplnoletou
Zdielať na

Raperovi hrozí basa, zverejnil sexuálne VIDEO s neplnoletou

Známy raper, ktorý vystupuje pod vlastným menom Daniel Hernandez (22), má na krku ďalší z mnohých škandálov. Hrozia mu tri roky v base. V roku 2015 zverejnil videá, na ktorých si užíva s neplnoletým dievčaťom.

V stredu 8. augusta rapera zatkli po príchode na letisko JFK v New Yorku. 

​Dvakrát sa nedostavil na súdne pojednávanie. Týkalo sa napadnutia fanúšika, ktorý ho následne zažaloval. 

V máji 2018 ho zatkli za jazdu bez vodičského preukazu a následné slovné urážky policajta. Odmietol spolupracovať pri vyplňovaní policajných dokumentov.

Pred troma rokmi ho obvinili zo šírenia detskej pornografie a zneužitia neplnoletého dievčaťa. Raper zverejnil video, na ktorom len trinásťročná naznačuje orálny sex na jednom z Hernandezových priateľov. 

Hernandez stojí za ňou a predvádza kopulačné pohyby. Do toho bije dievča po zadku. Na ďalšom videu sedí nahá na raperovi a ďalší muž sa hrá s jej prsiami. 

Za videá dostal raper dvojročnú podmienku, počas ktorej nemal spáchať žiaden zločin ani priestupok. To sa ale umelcovi nepodarilo. Štátny zástupna navrhuje pre rapera trest odňatia slobody na tri roky. 

Raper je v Amerike mimoriadne populárny. Jeho videá dosahujú vysoké čísla. Pod desať miliónov zhliadnutí zrejme žiadne nenájdete:

Súvisiace články

Najčítanejšie