Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nebolí to. Som rada, že je Rytmus preč, vracia úder sklamaná Dara
Zdielať na

Nebolí to. Som rada, že je Rytmus preč, vracia úder sklamaná Dara

Rytmus sa po rozchode s Darou Rolins zamiloval do moderátorky Jasminy Alagič. Azda sa nenájde na československej scéne nik, kto by o ich láske ešte nevedel. Posledná fotka bola pravdepodobne klinec do Darinej rakvy. Nič ale raperovi nedarovala.

"Nemám to tak, že by som vedela za mesiac preskočiť na plné gule do iného vzťahu. Potrebujem priestor a čas. Je rozdiel zamilovať sa a milovať," povedala českému Topstaru Dara Rolins.

Na sociálnej sieti jej samozrejme nemohli ujsť presladené príspevky jej bývalého.

​Pri každej príležitosti Rytmus nezabudne dodať, že prežíva najsilnejšiu lásku. 

"Riešim to menej, než všetci ostatní. Každý človek má ale city, mne sa to na dve minútky dotkne a zamrzí. Ale to sú presne tie dve minútky, ktoré sú iba moje. Som ale úplne v poriadku, prajem mu šťastie, deti a všetko to, po čom túži. A asi to dostane, konečne," vysvetlila.

Ich spoločný luxusný dom zostal Dare, ktorá rapera nedávno vyplatila. 

"Tak sa to robí. Nebolí to. Naopak, mám z toho radosť," dodala.

​​A práve táto fotka mala vyvolať Darinu reakciu. "Našiel som zmysel svojho života," stojí v popisku na Instagrame. Čítať tieto riadky by neboli príjemné asi pre nikoho.

https://www.instagram.com/p/Bl8dChxn3UJ/?taken-by=rytmusking

Rytmus má ešte veľké plány. A to zrejme nielen v pracovnej, ale aj v súkromnej oblasti. Čoraz častejšie sa skloňuje, že Jasmina je tehotná. Času ukáže.

Súvisiace články

Najčítanejšie