Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávny spevák šťastím bez seba. Prezradil pohlavie tretieho dieťaťa
Zdielať na

Slávny spevák šťastím bez seba. Prezradil pohlavie tretieho dieťaťa

Kanadský spevák Michael Bublé a jeho manželka Luisana Lopilato čakajú dcérku. Štyridsaťdvaročný interpret prezradil pohlavie ich tretieho potomka v írskom rádiu Today FM.

"O tri týždne príde moje dievčatko a ja som to vlastne nikdy predtým na verejnosti nepovedal. Narodí sa mi dcéra," povedal Bublé začiatkom týždňa moderátorovi Ianovi Dempseymu. Pohlavie bábätka neskôr potvrdil pre televíznu reláciu Entertainment Tonight Canada aj umelcov zástupca.

​Bublé sa s argentínskou herečkou a modelkou oženil roku 2011 a vychovávajú spolu štvorročného Noaha a dvojročného Eliasa. Staršiemu z bratov v novembri 2016 diagnostikovali rakovinu pečene.

Spevák však potvrdil, že zdravotný stav jeho syna sa zlepšuje.

Michael Steven Bublé zatiaľ vydal deväť štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011), To Be Loved (2013) a Nobody But Me (2016), pričom s predposlednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200.

Okrem toho má na konte tri koncertné nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri ceny Grammy, trinásť Juno Awards či jednu American Music Award.

Bublého preslávil hit Haven't Met You Yet, ktorý ho vystrelil do hudobného neba:

Súvisiace články

Najčítanejšie