Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kandráčovci sa chystajú na turné
Zdielať na

Kandráčovci sa chystajú na turné

Kandráčovci sa poctivo pripravujú na svoje jesenné turné. Nedávno absolvovali niečo, čo im nebolo príliš po chuti. Fotenie, počas ktorého si zatancovala aj samotná fotografka.

V úlohe modelov, pred fotoaparátom sa necítili príliš komfortne. No i napriek tomu im dobrá nálade, ako vždy, nechýbala. "Priznám sa, že nemám veľmi rád fotografovanie. Ale pokiaľ sa riadime zásadou, že netvár sa prirodzene, ale nadprirodzene, tak vtedy je to v poriadku," hovorí Ľubo.

"Do polohy modela sa nejak nehrniem. Nie som model a necítim sa komfortne. Radšej zostanem v polohe muzikanta a zabávača," hovorí Ondrej Kandráč.

​Známa fotografka Ivona Orešková si spoluprácu s kapelou nevedela vynachváliť. "Je super atmosféra a to je základ dobrých fotiek," uviedla fotografka.

"Mám pocit, že najlepšie fotky, také spontánne a prirodzené vznikajú vtedy, keď sa človek na nič nehrá. Sme trošku vypli a zabudli sme na to, že je tam nejaký fotoobjektív. A vtedy nám to išlo prirodzene, spontánne a živo," dodal Ondrej Kandráč.

Ondrej Kandráč nespomína na jeho udalosť v živote dobre. Pozrite si archívnu reportáž:

Najčítanejšie