Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slávny spevák skolaboval počas koncertu
Zdielať na

Slávny spevák skolaboval počas koncertu

Americký country hudobník Tim McGraw v nedeľu skolaboval počas koncertu v írskom Dubline. Päťdesiatročný rodák z Delhi v Louisiane podľa svedkov dospieval svoj hit Humble & Kind, spadol na kolená a následne si sadol.

Po tom, ako ho vzali na ošetrenie do zákulisia, prišla na pódium jeho manželka, speváčka Faith Hill, ktorá publikum na festivale Country to Country ubezpečila, že McGraw je v poriadku.

"Všetci sme z toľkého cestovania trochu dehydrovaní a on je skutočne veľmi dehydrovaný. Ospravedlňujem sa vám, ale rozhodla som sa, že sa už nemôže vrátiť na pódium," vyjadrila sa v spoločnosti kapely Hill, ktorá je McGrawovou manželkou už viac ako 21 rokov, a následne predviedla a capella verziu piesne What a Friend We Have in Jesus.

Hudobníkov zástupca neskôr médiám vo vyhlásení potvrdil, že dôvodom kolapsu bola dehydratácia a McGraw, ktorého na mieste ošetrili zdravotníci, bude v poriadku. "On a Faith všetkým ďakujú za lásku a podporu a tešia sa na skoré stretnutie so svojimi írskymi fanúšikmi," uzavrel.

​McGraw sa predtým v rámci trojdňového Country to Country festivalu v piatok predstavil v Londýne. Najbližšie by mal vystúpiť až 31. mája v americkom Richmonde, kde majú s Hill naplánovaný koncert v rámci spoločného Soul2Soul Tour.

Samuel Timothy McGraw je jednou z najväčších amerických country hviezd. Vydal 14 sólových albumov a v novembri 2017 predstavili spolu s Hill prvú spoločnú štúdiovku The Rest of Our Life.

Na konte má tri ceny Grammy. Venuje sa aj herectvu, objavil sa napríklad v snímkach Svetlá piatkovej noci (2004), Splnený sen (2009), Pád hviezdy / Sila country (2010), Krajina zajtrajška (2015) či Chatrč (2017).

Súvisiace články

Najčítanejšie