Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vojna medzi Rytmusom a TWiiNS?!
Zdielať na

Vojna medzi Rytmusom a TWiiNS?!

Archívna reportáž

Cez víkend sa v Prahe konala prestížna udalosť. Smotánka sa zišla na Česko-Slovenskom plese, ktorý hostil množstvo prominentných osobností. Medzi celebritami sa tentokrát objavilo aj sesterské duo Twiins, ktorých fotku zdieľal aj jeden zo slovenských magazínov. To neuniklo pozornosti kontroverzného rapera Rytmusa.

Daniela a Veronika Nízlové sa cez víkend zúčastnili Česko-Slovenského plesu, kde všetkých prítomných očarili prekrásnymi róbami v rozdielnych odtieňoch.

Fotka dvojičiek sa objavila aj na sociálnej sieti Instagram, kde si ju všimol i raper Rytmus.

Neodpustil si jemný náznak irónie a zdieľal ju na svojom profile, kde nezabudol dopísať ani krátky, výstižný komentár poukazujúci na jednu zo sestier.

Instagram

Predmetné podpichnutie neuniklo pozornosti pôvabných dvojičiek, ktoré sa snáď prvýkrát v kariére neštítili vyjadrenia na inú verejne známu osobnosť a svoj názor prezentovali prostredníctvom Instagramu.

"Neviem, prečo tento 45-ročný pán má potrebu sa vyjadrovať ku všetkému. Áno, je to blbá fotka, zlé svetlo, dusno a tvár sa ti leskne ako psove....Ale no dobre teda," neštítili sa vyjadrenia dievčatá. 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie