Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spor na parkovisku. Na známeho rapera vytiahol šofér zbraň
Zdielať na

Spor na parkovisku. Na známeho rapera vytiahol šofér zbraň

Incident v nákupnom centre. Na známeho slovenského rapera Moma vytiahol zbraň starosta jednej z obcí na Záhorí. Dôvodom bol spor o parkovacie miesto pre rodiny s deťmi. Televízii JOJ informáciu potrvdila bratislavská polícia.

Raper Momo išiel do nákupného centra so svojou trojročnou dcérou. Na mieste pre rodiny s deťmi, na ktoré smeroval, ale zaparkoval starosta jednej z obcí na Záhorí. Po slovnej roztržke a potom, ako mu raper ukázal, že v aute má dieťa, starosta vytiahol pištoľ a začal sa mu vyhrážať.

"V garážach zaparkoval na miestach pre rodiny ten pán. Ja som k nemu podišiel autom a spýtal sa, či je tu s rodinou, lebo ja som a či mi nemôže uvoľniť miesto, lebo je všetko plné. Agresívne reagoval na mňa, tak som vystúpil. On chcel odo mňa dôkaz, že či mám dieťa v aute," opisuje Momo.

"Tak som mu otvoril dvere a ukázal som mu trojročnú dcéru. Došlo k takej verbálnej roztržke. ja som mu odpovedal ďalej, nenechal som sa zastrašiť. Následne na mňa vytiahol strelnú zbraň. Začal ma zastrašovať so zbraňou v Bory Mall o dvanástej na obed," opisuje chvíle hrôzy raper.

Na to raper Momo okamžite nasadol do auta a z miesta odišiel. Následnej kontaktoval políciu.

Polícia agresora vyhľadala, zadržala a umiestnila do CPZ. Oficiálne tieto informácie potvrdil aj hovorca krajskej polície. "Vo vami uvedenom prípade boli včera krátko pred 12:00 vyslané do priestorov parkoviska obchodného centra vo štvrtom Bratislavskom okrese, kde podľa oznámenia malo dôjsť ku konfliktu medzi dvomi mužmi pričom jeden z nich sa druhému vyhrážať so strelnou zbraňou. Po príchode na miesto a následnom preverení hodnovernosti tohto oznámenia bol z dôvodu podozrenia zo spáchania  prečinu nebezpečného vyhrážania v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode 33-ročný muž," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff.

"Ten bol následne hliadkou PZ eskortovaný za účelom vykonania ďalších potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie. K zraneniu osôb v súvislosti s uvedeným incidentom nedošlo. Vecou sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV, vo veci bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu nebezpečného vyhrážania. Bližšie informácie vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné v súčasnosti poskytnúť," dodal hovorca.

Súvisiace články

Najčítanejšie