Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Selena Gomez sa stala ženou roka
Zdielať na

Selena Gomez sa stala ženou roka

Archívna reportáž

Prestížny magazín Billboard rozhodol, kto bude nosiť pomyselnú korunu. Kráľovnou ankety žena roka sa stala speváčka Selena Gomez.

V magazíne sa Selena rozrozprávala o rozchode so spevákom The Weekndom. Hoci tvrdí, že sú veľmi dobrí priatelia aj po tom, čo sa rozišli, opak je pravdou. Vymazali si zo sociálnych sietí všetky spoločné fotografie. 

Aktívna

"Som naozaj hrdá nato, aké naozajstné priateľstvo je medzi mnou a Weekndom. Naozaj som nikdy predtým nič také nezažila. Ukončili sme to ako najlepší priatelia a bolo to úprimne o povzbudzovaní sa navzájom a o tom, že nám na sebe záleží, a to bolo pre mňa výnimočné," povedala.

Pár slov patrilo aj staronovému priateľovi, kanadskému spevákovi Justinovi Bieberovi. 

"Mám 25. Nie 18, 19, ani 20. Vážim si ľudí, ktorí výrazne ovplyvnili môj život. Takže možno to predtým mohlo byť o tlačení na niečo, čo nebolo správne. Ale to neznamená, že keď vám na niekom záleží, len tak tie pocity odídu," dodala.

Cenu si Selena prebrala na slávnostnej ceremónii. Odovzdala jej ju jej najlepšia priateľka Francia Raisa, ktorá jej darovala obličku. 

​Magazín ocenil Selenu práve pre to, že zväčšuje povedomie ľudí o zákernej chorobe lupus a aktívne pomáha charitám. Vyzbierala pre výskum lupusu viac ako pol milióna dolárov a stále pokračuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie