Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Známy slovenský raper za mrežami. Pre drogy mu hrozí 10 rokov
Zdielať na

Známy slovenský raper za mrežami. Pre drogy mu hrozí 10 rokov

PARTIZÁNSKE / Kriminalisti z Partizánskeho zadržali v priebehu jediného týždňa päť ľudí podozrivých z drogovej trestnej činnosti. Išlo o dílerov a narkomanov, korí predávali fentanylové náplaste a marihuanu. Počas poslednej akcie skončil v ich rukách aj Vladimír z Handlovej, ktorý patrí k známym raperom. Vystupuje pod umeleckým menom Supa. Spevácku kariéru mu môže pokaziť desaťročné väzenie, ktoré mu hrozí.

Raper Supa pred tromi dňami putoval do policajnej cely. "Vyšetrovateľ obvinil 37-ročného Ladislava z Partizánskeho a 37-ročného Vladimíra z Handlovej zo zločinu výrobu drog formou spolupáchateľstva," uviedla policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Druhým menovaným je práve známy Supa. Ten sa podľa polície v pondelok vybral s kamarátom kupovať drogy. "Obvinení si v Seredi zadovážili fentanylové náplaste, za ktoré zaplatili 150 eur," dodala Antalová.

TV JOJ

​​Kriminalisti z Partizánskeho mužov sledovali a zastavili ich, keď sa vracali zo Serede. "Obaja obvinení muži drogy policajtom dobrovoľne vydali," hovorí policajná hovorkyňa.

Náplaste mali pri sebe obaja. Okamžite putovali do cely. "Vladimír za odvoz do Serede zinkasoval od Ladislava jednu náplasť. Zaistené množstvo zodpovedá takmer 200 bežným dávkam drogy," opisuje Antalová.

Hrozí mu desať rokov

Oboch mužov vo štvrtok eskortovali na okresný súd v Partizánskom. Raper, ktorý strávil tri noci za mrežami, sa k prípadu vyjdrovať nechcel. "Nebudem sa k tomu vyjadrovať," uviedol. Sudca nakoniec vzal do vyšetrovacej väzby iba 37-ročného Ladislava.

Raper Supa bude čakať na začiatok procesu na slobode. "Obvineným hrozí trest odňatia slobody od troch do desať rokov," dodala Antalová.

Polícia začiatkom novembra spravila raziu v jednej z bratislavských autoumývariek.

Súvisiace články

Najčítanejšie