Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bílá je v tom až po uši. Verejné vyznanie LÁSKY!
Zdielať na
Hudba

Bílá je v tom až po uši. Verejné vyznanie LÁSKY!

Archívna reportáž

Spevácka diva Lucie Bílá (51) horí láskou k svojmu mladšiemu partnerovi Radkovi (34). Počas nakrúcania šou Super Karaoke neudržala svoje city na uzde a vykričala ich priamo na kamery.

Česká speváčka Lucie Bílá bola hosťom v televíznej šou Super Karaoke, kde Sväťo Malachovský vozí v aute známe osobnosti, a popritom im dáva rôzne otázky na telo.

Lucie počas šou ukázala, že je nielen hudobne nadaná, ale má aj veľký cit pre ručné práce. Čo však prišlo potom, keď Sväťo načal tému jej novej lásky, prekvapilo možno aj jeho samotného. Počas toho, ako spievali, zavolala Bílá svojmu drahému a venovala mu pieseň.

"Miláčik, to je pre teba," povedala priamo do kamery. Fitness tréner sa najprv smial, no skončil dojatý. "To je krásne. To je tá naša, však?"

Následne ho ale Lucie upozornila, že sa všetko nakrúca. "Sme na kamere, tak si dávaj pozor, čo hovoríš," dodala so smiechom temperamentná speváčka, ktorá rozhovor ukončila slovami "miláčik, budem končiť, milujem ťa." 

Tu nejednému divákovi takmer zabehlo, pretože od ostrieľanej tmavovlasej rockerky by takéto vyznanie veru nikto nečakal. Ona však v rozhovore sama priznala, že prežíva nádherné obdobie, a aj keď chcela byť opatrná, nedalo sa tomu ubrániť.

Súvisiace články

Najčítanejšie