Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Speváčka Tina sa vrátila na sociálne siete, fanúšikovia šalejú...
Zdielať na

Speváčka Tina sa vrátila na sociálne siete, fanúšikovia šalejú...

Archívna reportáž

Speváčka Tina žije dlhší čas mimo šoubiznisu a sociálnych sietí. Nedávno ale urobila výnimku a prehovorila k fanúšikom prostredníctvom Instagramu.

Speváčke Tine sa po narodení druhého dieťaťa zmenil život od základov. Prehodnotila svoju profesiu a momentálne hľadá uplatnenie v akejkoľvek oblasti, ktorá by ju urobila šťastnejšou ako svet šoubiznisu, píše Slovenský denník.

Už v decembri ju diváci budú mať možnosť vidieť v divadelnej hre v bratislavskom divadle La Komika. Tina je totiž vyštudovaná herečka, a hoci sa tejto profesii nikdy nevenovala, chce skúsiť šťastie aj na doskách, ktoré znamenajú svet.

https://www.instagram.com/p/BZmTH4MlO-y/?taken-by=tinaslovakia

Po dlhej odmlke sa na istý čas vrátila späť na Instagram a nevyhla sa otázke, či má pre ňu význam vymazávať a obnovovať svoj profil.

"Pre mňa áno. Prišla som overiť stav. Mám totiž za to, že naše porozumenie so sebou samým sa nám ukazuje vo vonkajšom svete. Cítim, že stále menej a menej priťahujem konfliktné situácie. Prestávam ich potrebovať, ľudia, ktorých stretávam sa usmievajú, nehádam sa, nekričím (dobre, trochu áno). Ak aj nejaký konflikt príde, už si len zodpoviem, čo mi došiel nahlásiť (o mne pochopiteľne)," vyjadrila sa Tina.

https://www.instagram.com/p/BZthlLyldYP/?taken-by=tinaslovakia

"Necvičím jógu, nemeditujem, zatiaľ jem aj mäso, nemám guru, nie som v sekte, ani nechodím do kostola. Iba si stále viac spomínam a uvedomujem. Pocit, že nepotrebujem byť prvá, ani najlepšia, je tak oslobodzujúci," dodala.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie