Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávny spevák spadol z koňa! Do nemocnice ho transportoval vrtuľník
Zdielať na

Slávny spevák spadol z koňa! Do nemocnice ho transportoval vrtuľník

Rodina sa bála o život slávneho talianskeho operného speváka, ktorého po páde z koňa musel do nemocnice previezť vrtuľník.

Operný spevák Andrea Bocelli (58), ktorý je od svojich dvanástich rokov slepý, spadol z koňa. Aj napriek hendikepu je mimoriadne aktívny. Lyžuje, jazdí na kolieskových korčuliach a dokonca skúšal aj windsurfing.

"Každý deň svojho života riskujem. Na bicykli, na koni, v mori, skrátka všade. Asi mám pri sebe anjela strážneho," prezradil v rozhovore.

Tentokrát ale také šťastie  nemal. Počas svojho výjazdu po okolí talianskej Pisy spadol z koňa a poranil si hlavu. Do nemocnice ho musel transportovať vrtuľník. 

Údajne je už ale všetko v poriadku a spevák je mimo ohrozenia života a cíti sa dobre. Z nemocnice ho už mali pustiť do domáceho liečenia. 

Bocelli má so svojou manažérkou päťročnú dcéru Virginiu. Z prvého manželstva má už dvoch dospelých synov, Amosa (22) a Mattea (19).

Tragédia vo svete hudby

Minulý týždeň otriasla verejnosťou tragédia v podobe smrti známeho speváka z USA.

Bocelliho prevážal do nemocnice vrtuľník, a naopak s umelcom Troyom Gentrym vrtuľník spadol. Spevák bol namieste mŕtvy. Pozrite si priložené video.

Súvisiace články

Najčítanejšie