Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara miluje dotyky fanúšikov. Pobozkala dievčatko, starčekovi splnila sen
Zdielať na

Dara miluje dotyky fanúšikov. Pobozkala dievčatko, starčekovi splnila sen

Daru Rolins práca nielen živí, ale vyzerá to tak, že ju naozaj robí celým svojím srdcom. Iba málo známych ľudí si pustí fanúšikov k telu ako spevácka diva. Neraz už ukázala ľudskosť a oddanosť.

Je iba málo spevákov a umelcov, ktorí sú svojej práci oddaní a nesprávajú sa povrchne a otrávene. Aj keď sa speváčka Dara Rolins pohybuje v médiách odmalička, stále sa drží pri zemi a rozdáva ľuďom pozitívnu energiu.

Dara zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, kde si dôchodca prišiel v Hradci Králové pre podpis. Napísala, že svojich fanúšikov jednoducho miluje a je jedno, akí sú starí. 

​A ľudia ju za túto úprimnosť zbožňujú. Na koncerte pobozkala malé dievčatko a poďakovala všetkým mamičkám za priazeň a za to, že so svojimi deťmi počúvajú jej muziku. 

https://www.instagram.com/p/BY-TvxbDo8r/?hl=sk&taken-by=dararolins_vermi
Zožala samozrejme množstvo pozitívnych ohlasov. Nie nadarmo sa hovorí, že koľko lásky dáš, toľko jej dostaneš naspäť.
Aj na autogramiáde svojho druhého diára, ktorý vydala, nemala núdzu o láskavé pohľady a dotyky fanúšikov. Všetci boli zvedaví, odkiaľ sa berie jej energia. "Ja som sa už taká narodila. Aj moje piesne sú také," povedala na margo pozitívnej nálady Rolins.

Súvisiace články

Najčítanejšie