Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rodinná idylka Eltona Johna. S manželom a dvoma synmi na Francúzskej riviére
Zdielať na

Rodinná idylka Eltona Johna. S manželom a dvoma synmi na Francúzskej riviére

Hudobný velikán nízkeho vzrastu a šľachtickým titulom trávi dovolenku s rodinou už tradične na riviére v St. Tropez vo Francúzsku. Elton John (70) spoločne s manželom Davidom Furnishom (54) a dvoma synmi, Zacharym a Eliahom, si užívajú európske slnko.

Aj napriek tomu, že majetok hudobníka sa počíta v desiatkach miliónov libier, svoje dve deti, ktoré mu vynosila náhradná matka, vedie k skromnosti. "Dávam im tri libry, ale jedna je pre charitu, jedna na úspoery a jedna na minutie. Dostanú tri mince a dávajú ich do samostatných fľašiek," prezradil spevák. 

Chlapci pomáhajú v kuchyni, na záhrade a rodičia ich vedú k tomu, aby si zarobili niečo pre seba. 

https://www.instagram.com/p/BXfW8A1FZhR/?tagged=eltonjohn

https://www.instagram.com/p/BXdsuiPliGS/?tagged=eltonjohn

https://www.instagram.com/p/BXgXL1PjftQ/?tagged=eltonjohn

https://www.instagram.com/p/BXa0erwhPfg/?taken-by=eltonjohn

S homosexuálnou orientáciou svojho syna sa nikdy nezmieril jeho otec. Elton John mu dokonca neprišiel ani na pohreb. "Toto robia iba ľudia s predsudkami. Odstrihne ich to od zdroja radosti, priateľstva, vrelosti a lásky. Dokonca to odstrihne otcov od synov. A celý svet to ochladzuje," posťažoval sa vtedy britský umelec.

​Roky sa hádal aj so svojou matkou, ktorá neznášala jeho partnera Davida. Než sa zmierili, trvalo to dlhých osem rokov. Nikdy však svoju mamu neprestal John finančne podporovať. Po jej deväťdesiatych narodeninách sa udobrili.

Súvisiace články

Najčítanejšie