Polojasno
20°
Bratislava
Toto je dôvod zrušenia turné Justina Biebera!
Zdielať na

Toto je dôvod zrušenia turné Justina Biebera!

Kanadský spevák nedávno oznámil zrušenie nasledujúcich 15 koncertov, ktoré mal ešte odohrať v rámci svojho turné. Hoci sa k tomu nechcel vyjadrovať, tlak verejnosti ho prinútil a Justin Bieber zverejnil svoje oficiálnej stanovisko.

Spevák Justin Bieber na sociálnej sieti Instagram zverejnil text, ktorý má byť akýmsi ospravedlnením za zrušené turné. 

"Som taký vďačný, že som s vami všetkými na tejto ceste. Som vďačný za turné, ale najviac zo všetkého som vďačný, že prechádzam životom S VAMI! Učenie a dospievanie nebolo vždy jednoduché, ale vedomie, že nie som sám, ma hnalo vpred. Niekedy som musel nechať svoje neistoty, aby zo mňa spravili lepšieho človeka, nechal som svoje zlomené vzťahy, aby mi diktovali, ako sa mám správať a zaobchádzať s ľuďmi! Nechal som horkosť, žiarlivosť a strach ovládať môj život. Som extrémne požehnaný, že mám v poslednom čase okolo seba ľudí, ktorí mi pomohli budovať charakter a pripomenuli mi, kým som a kým by som chcel byť. Pripomenuli mi, že moje minulé rozhodnutia a minulé vzťahy mi nebudú diktovať budúcnosť a moje budúce vzťahy," napísal Justin Bieber.

https://www.instagram.com/p/BXT34NdDgbi/?taken-by=justinbieber

"Som si veľmi vedomý, že nikdy nebudem perfektný, stále budem robiť chyby, ale čo nespravím je, že nedovolím minulosti diktovať moju budúcnosť. Hanbím sa za svoje chyby. Chcem byť muž, ktorý sa z nich poučí a ktorý z nich vyrastie. Chcem, aby ste všetci vedeli, že toto turné bolo neskutočné a veľa som sa o sebe naučil. Pripomenulo mi, aký požehnaný som, že mám hlas. Naučilo ma, že je dôležité ceniť si aj svoj vnútorný hlas, rovnako, ako je dôležité si ho chrániť. Tento čas, ktorý potrebujem, potrebujem preto, aby som bol trvalý. Aby moja kariéra bola trvalá, rovnako, aby aj moje srdce a duša boli trvalé. Tak budem mužom, akým chcem byť, manželom, ktorým eventuálne chcem byť a otcom, akým chcem byť. Táto správa je možnosťou spoznať moje srdce, nečakám, že ju všetci pochopíte, ale chcem, aby ľudia mali možnosť poznať, odkiaľ pochádzam. Táto správa je gramaticky veľmi nesprávna, ale je zo srdca. A mám pocit, že na nedokonalostiach je niečo špeciálne," stojí v závere vyjadrenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie