Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Fanúšikovia, tešte sa! Iné Kafe na jedinečnom dvojkoncerte v Senci
Zdielať na

Fanúšikovia, tešte sa! Iné Kafe na jedinečnom dvojkoncerte v Senci

Už ste na dovolenke boli, či sa ešte len chystáte? Verte či nie, sú medzi nami takí, ktorí v lete na pobyt pri mori a oddych ani len nepomyslia. Nemajú na to čas!

Ich kalendár je v lete nabitý na prasknutie! Počas leta síce precestujú tisíce kilometrov, no nie za oddychom, ale za prácou. Reč je o muzikantoch skupiny Iné Kafe. 

Keď Vratko Rohoň s kolegami zo skupiny v roku 2010 ohlásili comeback na hudobnú scénu, možno ani netušili, ako dobre urobili. Odvtedy sa kapela doslova nezastavila. Fanúšikovia si ich neustále žiadajú a aj posledný album Nevhodný typ z roku 2014 si našiel svojich poslucháčov. Čo ale chalani milujú najviac, sú koncerty a toto leto ich majú skutočne požehnane.

"Hranie po holým nebom má svoje čaro isto nielen pre nás, ale aj pre ľudí. Vonku je teplo a po zimnej klubovej sezóne je to príjemná zmena. Kontakt s publikom je základ, na ktorom fungujeme," hovorí Vratko Rohoň.
Má to však aj svoje nevýhody - na dovolenku pri mori, či kdekoľvek inde, s rodinami nemajú vôbec čas. Vraj si to vynahradia na jeseň. Podobne sú na tom aj iné známe slovenské kapely a interpreti, ktorí nás potom v zimných mesiacoch provokujú slnečnými pozdravmi z exotických krajín. Tak ale za ten letný výkon si to asi aj zaslúžia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie