Skoro jasno
15°
Bratislava
Maestro ĎAKUJE! Najväčšie ovácie na Topfeste si vyslúžil Karel Gott
Zdielať na

Maestro ĎAKUJE! Najväčšie ovácie na Topfeste si vyslúžil Karel Gott

Na piešťanskom letisku sa skončil 14. ročník Topfestu, ktorý sa začal v piatok. Aj sobota priniesla pestrú dramaturgiu, pokojnú atmosféru a priaznivé počasie.

Hlavný hudobný program sa delil medzi nový Blue stage a White stage. Medzi najväčšie hviezdy druhého dňa patrila aj škótska speváčka a hudobníčka Amy Macdonald, ktorá počas vydareného koncertu predstavila okrem iného aj svoj najväčší hit This Is the Life.

Fanúšikovia a fanúšičky v naplnenom Blue stagei s nadšením privítali aj českého speváka Karla Gotta, ktorý si vyslúžil niekoľko bujarých potleskov. Legendárny interpret sa predstavil vo výbornej forme a zaspieval aj skladby ako Dám dělovou ránu, C'est la vie, Lady Carneval, Být stále mlád či Trezor. Do Piešťan si pozval aj hostí, ktorými boli Petr Kolář a Ilona Csáková, pričom každý z nich predstavil zopár vlastných piesní.

Aj s ohňostrojom

​K Topfestu neodmysliteľne patrí aj koncert českej kapely Kabát, ktorá sa dostala na pódium o 22:30 a predstavila rockovú šou doplnenú svetlami a videoprojekciou.

Facebook

​Verní fanúšikovia, ktorí zaplnili Blue stage i široký priestor mimo neho, si spolu s kapelou zaspievali skladby ako napríklad Bára, Na Sever, Dole v dole, Pohoda, Burlaci, Malá dáma alebo Moderní děvče. Po koncerte skupiny Kabát, ktorú vedie Josef Vojtek, sa na oblohe objavil ohňostroj.

Okrem spomínaných vystúpili napríklad aj Heľenine oči, Peter Nagy a Indigo, Slot, Lenny, Zóna A alebo Horkýže Slíže.

Súvisiace články

Najčítanejšie