Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takto relaxujú známe tváre TV JOJ. Inšpirujte sa!
Zdielať na

Takto relaxujú známe tváre TV JOJ. Inšpirujte sa!

BRATISLAVA / Televízia JOJ prináša počas leta na televízne obrazovky novú hudobno-zábavnú šou Všetko, čo mám rád. Moderátori relácie Štefan Skrúcaný a Ondrej Kandráč v nej budú spovedať známe slovenské a české osobnosti a zisťovať, čo majú rady. Túto otázku sme sa pred štartom relácie položili aj moderátorom a redaktorom TV JOJ.

Našich známych tvári sme sa pýtali, aký je ich najobľúbenejší spôsob spoločenskej zábavy alebo kam a s kým si v piatok večer najradšej chodia zresetovať hlavu. 

"Relaxujem hlavne športom. Keď ideme spoločne bežecké preteky alebo triatlon," nezaprel v sebe športovca moderátor Janko Mečiar.

"Dať si pohár vína s manželom, keď dieťa zaspí a pozrieť si seriál," prezradila moderátorka Hana Zavřelová Gallová. V minulosti sa však Hana rada zabávala pri stolných spoločenských hrách. "Robíme súťaže v pečení koláčov a vo varení rôznych jedál. Je to najmä o zábave," prezradila moderátorka Danka Strculová.

​Relax tichom

Nezvyčajnú zábavu, konské dostihy, obľubuje redaktor spravodajstva Peter Petrus. "Je to tiež také, čo prežívame, hecujeme, fandíme, keď je v cieľovej rovinke náš favorit."

Hudobnú alebo humorno-zábavnú improvizáciu milujú aj moderátori novej šou. Nie však v rámci svojho voľna. "Väčšinou robíme zábavu, tak posledné po čom túžime je zábava," prezradil Števo Skrúcaný. Pre moderátora a hudobníka Ondreja Kandráča je najlepším relaxom nečakane ticho.

V práci zabávajú druhých, ale odteraz to bude iné. Naša televízia vytvorila nový originálny zábavný formát, kde sa zabavia aj oni. Ako prezradil Ondrej Kandráč, žiadny playback, všetko naživo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie