Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vo veku 42 rokov náhle zomrel slávny raper!
Zdielať na

Vo veku 42 rokov náhle zomrel slávny raper!

Člen známej kapely zomrel náhle v utorok 20. júna vo veku iba 42 rokov. Presná príčina smrti zatiaľ nie je jasná. Umelec však dlhodobo trpel zdravotnými problémami. Po koncerte v Las Vegas speváka hospitalizovali v nemocnici.

Známy raper Prodigy, člen dua Mobb Deep, zomrel vo veku 42 rokov. Po koncerte v Las Vegas strávil niekoľko dní v nemocnici. 

Prodigy, vlastným menom Albert Johnson, bol podľa jeho zástupcu hospitalizovaný práve pre komplikácie spôsobené anémiou, presná príčina smrti však ešte nie je známa. “Radi by sme všetkým poďakovali za rešpektovanie súkromia rodiny,” dodal jeho zástupca.

Za raperom smútia aj iné známe osobnosti ako napríklad speváčka Nicki Minaj, ktorá nechce veriť tomu, čo sa stalo. Duo Mobb Deep vzniklo v roku 1992, ich kariéra trvala s jednou prestávkou až doteraz.

https://www.instagram.com/p/BVkoARSF3gN/?taken-by=breakfastclubam

Na svojom konte majú množstvo hitov ako napríklad skladbu Shook Ones či Survival of the Fittest s desiatkami miliónmi zhliadnutí, pod ktorými fanúšikovia teraz spomínajú na svoj idol. Duo nahralo i pieseň s raperom 50 Cent.

Súvisiace články

Najčítanejšie