Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Do Prešova príde najznámejší plavčík. Dobrý festival privíta Hasselhoffa
Zdielať na

Do Prešova príde najznámejší plavčík. Dobrý festival privíta Hasselhoffa

PREŠOV / Prešovské kúpalisko Delňa bude už túto nedeľu strážiť nájznámejší plavčík na svete. David Hasselhoff alias seriálový Mitch z Baywatchu pricestuje do Prešova. Je to okrem herca aj úspešný hudobník. V Prešove vystúpi na jubilejnom desiatom ročníku Dobrého festivalu. Príde aj Sepultura a chýbať nemôžu ani domáci Ivan a Miro Táslerovci z IMT Smile.

Organizátori, technici, pomocníci. Tí všetci musia prísť na pľac aj niekoľko dní predtým ako príde prvý divák. "Strechu staviame tri dni," povedal stavbár pódia Braňo Kučerík. Sú to tony a tony kvalitnej techniky. Všetko to má pod taktovkou hlavný organizátor, rodený Prešovčan Miro Tásler. Pripravené budú tri hudobné pódia. Tie budú žánrovo oddelené. 

Po vlaňajšom probléme s vodou je tento rok všetko v poriadku. Voda nateká. Veď ako inak, keď na Dobrý festival príde najznámejší plavčík na svete - David Hasselhoff. V Guinessovej knihe rekordov je zapísaný ako najsledovanejšia televízna hviezda.  Na festival ale príde ako hudobník a spevák. "On má strašne veľa hitov, predal niekoľko desiatok miliónov albumov. 

David Hasselhoff bude už len zlatým klincom celého festivalu. Program je taký bohatý, že za 3 dni sa na troch pódiách vystrieda viac ako 50 interpretov. "Musia si ľudia doniesť dobrú náladu," hovorí organizátor koncertu Miro Tásler. 

Súvisiace články

Najčítanejšie