Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dara vyznala Rytmusovi LÁSKU prekrásnym spôsobom. Slová o svadbe a dieťati...
Zdielať na

Dara vyznala Rytmusovi LÁSKU prekrásnym spôsobom. Slová o svadbe a dieťati...

Po eskapádach, ktoré si speváčka Dara Rolins prežila a bývalým mužom Matějom Homolom, je konečne šťastná. Po boku má životného partnera, ktorým je raper Rytmus a to už skoro šesť rokov.

Keď sa dali títo dvaja dokopy, verejnosť neskrývala obrovské prekvapenie. Pár ale aj po rokoch spoločného života dokazuje, že mu to stále skvelo klape

"Od začiatku sme jeden aj druhý rešpektovali náš vzťah rovnako ako naše poslanie. Nikdy nebolo potrebné, aby som oslabila Patrikovu vášeň k hudbe, práci a životnému štýlu. A rovnako to cíti aj on. Netvrdím, že je náš vzťah dokonalý. Aj my máme muchy a slabé miesta. Ale je funkčný, plný lásky a porozumenia," napísala sexi speváčka.

https://www.instagram.com/p/BTstHOLDa-B/?taken-by=dararolins_vermi

"Svadba? Úplne to tak necítim, ale nikdy nehovor nikdy. Možno sa to niekedy stane, ale to by skôr bolo kvôli Laure alebo dieťatku," povedala

Ak by sa im zadarilo dieťa, bolo by prioritou. "Všetci to okolo nás hrotia. My sme ale spolu šťastní tak ako sme, s Laurou, s dieťaťom možno áno, a možno ani nie. Dôležité je, že sa máme. A my sa máme," dodala Dara.

Hoci na seba nemajú toľko času čo iné páry, uznávajú rovnaké hodnoty. Aj Darina dcéra Lola vyzerá byť s novým "tatom" šťastná.

Súvisiace články

Najčítanejšie