Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bagárová spieva ódy na mladšieho priateľa. Je to gentleman, dokonca aj varí...
Zdielať na

Bagárová spieva ódy na mladšieho priateľa. Je to gentleman, dokonca aj varí...

Speváčka Monika Bagárová (22) sa rozrozprávala o novej láske, ktorou je o tri roky mladší hudobník Dávid Hodek. Kvôli nemu presunula väčšinu svojich pracovných aktivít a neodletela do Ameriky, kde poslednú dobu trávila veľa času.

"Raz som na Slovensku, inokedy v Česku. Hudobnú spoluprácu s priateľom zatiaľ neplánujeme. Myslím si ale, že spolupráca je už len to, že sa o hudbe bavíme, riešime ju spolu a navzájom sa inšpirujeme. Je to hrozne fajn, že tým žijeme každý deň," uviedla mladá speváčka.

Hoci je Dávid o tri roky od Moniky mladší, vekový rozdiel nepociťuje. "Je to vyspelý a inteligentný človek, dokonca sa ja učím od neho. Baví ma, že som si našla priateľa s veľkým srdcom, je naozaj skromný a ja som spokojná," povedala pre Super.cz.

​Bagárová má v partnerovi oporu a tvrdí, že je to otcovský typ chlapa. Vďaka tomu, že má mladších súrodencov, vie sa o nich postarať a venuje sa im. "Aj to bola vec, ktorú som si na ňom okamžite zamilovala. Má svoju lásku k hudbe, ale zároveň sa dokáže postarať aj o domácnosť. Je to pozorný gentleman, ktorý dokonca lepšie varí ako ja," dodala zamilovaná Monika.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie