Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Selena Gomez sa ostrihala. Má znovu depresie?!
Zdielať na

Selena Gomez sa ostrihala. Má znovu depresie?!

Archívne video

Sotva sa spamätala z psychických problémov a začala sa venovať kariére, a už sa o ňu fanúšikovia znovu boja. Šokovala svojou premenou. Ostrihala si vlasy a na fotkách vyzerá poriadne depresívne.

V poslednom čase si slávne celeberity strihajú vlasy ostošesť. Väčšinou ide o ich coming out a zmenu účesu sprevádza priznanie, že sú lesbičky. Z psychologického hľadiska väčšinou ide o poriadnu životnú zmenu. Stáva sa tak prevažne po rozchode. 

Ale to nie je prípad Seleny Gomez. Speváčka je zamilovaná do speváckeho kolegu. Po boku The Weeknda našla šťastie. Ešte nedávno žiarila a že depresie ju nadobro opustili. 

Má lásku, nové pracovné výzvy, venuje sa charite. "Nedokázala som vstať z postele, keď som si prezerala sociálne siete. Vždy to skončilo tak, že som sa cítila ako nula," zverila sa po prepustení z liečebne. Dnes sa o jej Instagram stará asistentka. Gomez aplikáciu vymazala z telefónu. Aj tak je jej účet so 118 miliónmi sledovateľov stále najsledovanejší.

https://www.instagram.com/p/BTUisL3AQDL/?taken-by=selenagomez

Depky už Selena naozaj nemá. Jej krátky účes má vysvetlenie. Ako ambasádorka známej vlasovej značky si skrátka povedala, že je čas na zmenu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie