Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Spoveď Adriany Sklenaříkovej. Urobila som obrovskú chybu, priznáva
Zdielať na

Spoveď Adriany Sklenaříkovej. Urobila som obrovskú chybu, priznáva

Krásna slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková žije roky mimo Slovenska. V zahraničí je stále mimoriadne úspešná. Od roku 2014 je manželkou bohatého arménskeho podnikateľa Arama Ohaniana. Rodáčke z Brezna nič nechýba. Až na jednu vec...

Slovenka s najdlhšími nohami pôsobí vo Francúzsku na stanici France 2 ako moderátorka v relácii s názvom Výnimočné schopnosti ľudského tela. 

V poslednej časti boli hlavnou témou programu bábätká. Pri tejto príležitosti Adriana prezradila, že aj ona sa veľmi túži stať matkou.

"V mojom veku je to už veľmi ťažké, ale snažím sa zo všetkých síl. No ak sa to nepodarí, budem to musieť prijať. Pretože mať  dieťa v päťdesiatke už nie je v poriadku," uznáva.

Nebola by jediná

Pre časopis Le Figaro povedala, že sa snaží všetko svoje úsilie venovať tomu, aby sa stala matkou. Ten pocit jej veľmi chýba. Myslela si, že bude naďalej stále mladá a neuvedomovala si, že to tak nie je.

Uvidíme, či sa to napokon podarí. V štyridsaťpäťke sa to podarilo známym ženám ako Susan Sarandon, Monica Belucci. Janet Jackson dokonca porodila, keď mala 50.

Súvisiace články

Najčítanejšie