Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bílá v zajatí morbídnych myšlienok. Môže za to vážna choroba?!
Zdielať na

Bílá v zajatí morbídnych myšlienok. Môže za to vážna choroba?!

Česká speváčka Lucie Bílá (51) je až po uši zamilovaná do Radka Filipiho (33). Je si vedomá toho, že aj keby to malo byť len na chvíľu, určite to stojí za to. Zároveň však myslí aj na tú nepríjemnejšiu časť života a to smrť.

"Mám pocit, že sa o tom u nás príliš nehovorí. Ale patrí to k životu, a keď si uvedomíte, že ste tu iba na návšteve, vážite si každý deň," uviedla Bílá

Lucie má rada, keď sú veci naporiadku a uzavreté, takže si dokonca naplánovala aj to, čo sa stane po jej smrti. Vie, kde chce byť pochovaná a taktiež má hotový aj závet.

"Áno, mám už vybraté miesto, ale nehovorím, že premýšľam aj nad tým, aká hudba by mala na mojom pohrebe hrať. Poviem vám, prečo som o tom mieste premýšľala. Každému z nás raz odíde niekto blízky a my za ním chodíme na cintorín. Prečo by to miesto nemalo byť pekné, prečo by tam nemali byť lavičky a dobrá prístupová cesta? Ja mám Mini Cooper a kým dojdem maminke na hrob, tak je celé auto roztrasené. Takže chcem tú cestu opraviť, aby sa mi tam jazdilo lepšie," zverila sa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie