Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Celine Dion o smrti manžela. Keby som nemala deti, tak...
Zdielať na

Celine Dion o smrti manžela. Keby som nemala deti, tak...

Prešiel rok, čo zákernej rakovine podľahol manžel jednej z najväčších speváčok všetkých čias. S jeho odchodom sa Céline Dion (48) vyrovnáva veľmi ťažko. V nedávnom rozhovore priznala, že iba vďaka deťom sa dá všetko zvládnuť.

"Ak mám byť úprimná, keby som nemala deti, neviem, ako by som to zvládla. Som na našich troch synov neskutočne hrdá, veľmi mi pomáhajú. Sme neustále spolu. Mladšie dvojičky majú len šesť rokov, ale sú neskutočne empatické. Každý deň v nich vidím Reného, ktoré som tak veľmi milovala," povedala Dion v rozhovore

Rozhodol sa sám

Aj napriek tomu, že už dávno by nemusela pracovať, na kariéru sa nechce vykašľať. Nechcú to ani jej synovia. "Som šťastná, že som sa stala matkou. Kým nemáte deti, neviete, o čom všetky tie matky hovoria. O tej neskutočnej láske a naplnení," pokračovala.

Je pyšná na svojho syna Reného juniora (16), ktorý sa po smrti jej manžela stal hlavou rodiny. "Nikdy som nechcela, aby na neho niekto v tomto smere vyvíjal tlak. Rozhodol sa celkom sám," uviedla. Okrem neho má ešte dvojičky Eddyho a Nelsona. 

Rýchly priebeh

Verí, že keď človek zomrie, je tu naďalej s nami. "Sleduje nás z iného sveta. Vždy som Renému hovorila, postarám sa o naše deti a on bude sledovať z iného miesta," dodala.

​Celine Dion sa za hudobného producenta Reného Angélila (†73) vydala v roku 1994. Po umelom oplodnení sa im narodili traja synovia. Jej manžel ochorel v roku 2013. Mal nádor na hrdle, jeho stav sa rýchlo zhoršoval a vlani v januári zomrel.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie