Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Známemu spevákovi zomrela len šesťmesačná neter
Zdielať na

Známemu spevákovi zomrela len šesťmesačná neter

Americký country spevák a textár sa v utorok prostredníctvom sociálnej siete podelil o veľmi smutnú udalosť, ktorá postihla jeho rodinu. Jeho neter, ktorá mala len pol roka, zomrela kvôli srdcovému ochoreniu.

Spevák Luke Bryan (40) prišiel o neter Sadie Brett, ktorá bola dcérou umelcovej manželky Caroline. Dievčatko zomrelo v detskej nemocnici po boji s ochorením srdca v americkom Nashville. 

Bryan informoval fanúšikov o ochorení svojho anjelika od decembra. Ešte minulý týždeň to vyzeralo tak, že liečba prebieha úspešne a dievčatko pustia čoskoro domov. Následne však dostala infekciu a o dva dni na to jej zlyhala pečeň. Spevák, ktorý vo februári zaspieval národnú hymnu počas SuperBowlu, počas udalosti poďakoval všetkým za ich motlitby. "Všetkých vás milujem," povedal.

https://www.instagram.com/p/BQOMBGfAq1m/?taken-by=lukebryan

Strata malej Sadie je v poradí druhá tragédia, ktorá sa v jeho rodine stala. Luke pred dvanástimi rokmi prišiel pri autonehode o brata Chrisa (✝26) a v roku 2007 nečakane zomrela za doteraz nevyjasnených okolností aj jeho sestra Kelly (✝39).

Súvisiace články

Najčítanejšie