Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Adele by chcela druhé dieťa, ale TOHTO sa obáva!
Zdielať na
Hudba

Adele by chcela druhé dieťa, ale TOHTO sa obáva!

Britská speváčka Adele (28) si stráži svoje súkromie a o svojom synovi Angelovi (4) rozpráva veľmi málo. Prezradila ale, že ho vedie k tomu, aby si vážil ženy. A rozhovorila sa aj o druhom dieťati.

Aj napriek tomu, že mimoriadne úspešná speváčka má určite práce vyše hlavy a cestuje po celom svete, jej prioritou je syn Angelo. Keď je doma, trávi s ním všetok čas a snaží sa ho viesť k tomu, aby z neho vyrástol dobrý človek. 

Druhé dieťa?

"Môj syn často cestuje na koncerty so mnou. Brávam ho na cesty, keď to teraz ešte ide. Myslím, že mám na neho neustály vplyv," povedala Adele. Nepáči sa jej, že dnešná generácia nemá úctu k ženám. 

"Chcem, aby bol Angelo iný. Vychovávam ho tak, aby mal rešpekt k ženám. On veľmi dobre vie, aký mám na neho vplyv a ako dokážem byť tvrdohlavá," popísala držiteľka niekoľkých cien Grammy. 

Zároveň si veľmi praje, aby nevyrastal ako jedináčik a nebol rozmaznaný. Adele sa snaží, aby nemal všetko, čo si zmyslí. Bojí sa však opakovaných depresií, aké mala po prvom pôrode a tak s druhým potomkom váha. S manželom Simonom (42) uvažovali aj o adopcii.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie