Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Adele nezvládla poctu Georgeovi Michaelovi na prvýkrát. Čo urobila potom, vás dostane
Zdielať na

Adele nezvládla poctu Georgeovi Michaelovi na prvýkrát. Čo urobila potom, vás dostane

Britská speváčka Adele, ktorá absolútne ovládla ceny Grammy mala počas večera vzdať poctu zosnulému spevákovi Georgovi Michaelovi. Úvod skladby ale pokazila a tak musela začať odznova.

Adele tak zopakovala minuloročný trapas s neistým spevom. Ten vtedy zapríčinili technické výpadky. "Ospravedlňujem sa, že je to naživo v televízii a nechcem, aby to dopadlo ako minulý rok. Musím začať znova," povedala a zastavila pieseň Fastlove po nepodarenom nástupe. 

Pozrite si video: 

MInuloročné vystúpenie megahviezdy Adele poznamenali technické problémy so zvukom, čo okamžite vyvolalo silnú odozvu na sociálnych sieťach. Niektorí fanúšikovia požadovali, aby Adele zaspievala pieseň All I Ask ešte raz. 

​Adele v ďakovnej reči po zisku ceny "Album roka" dokonca rozplakala americkú divu Beyoncé. "Vždy dojmeš moju dušu, už sedemnásť rokov ťa milujem. Mohla by si byť moja mama," odkázala Adele do prvej rady dojatej Beyoncé. "Nejak ma to vzalo, ale musím byť silní. Ďakujem vám z celého srdca," komentovala výhru v prestížnej kategórii. "Ale album Lemonade (album Beyoncé, pozn.red) je tak fenomenálny."

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie